23-07-07

Weer een kleine foto-update....

Hallootjes allemaal, de laatste tijd ben ik hier weer weinig langsgeweest...maar ik ben dan ook met vanalles bezig en het is vakantie, de kindjes zijn thuis , dus wat doen we dan van alle leuke dingen met de kids...en ook wat creatief bezig zijn...

Allereerst, hier is een slideshow van afgelopen weekend, we zijn zaterdag even gaan spelen met de kindjes op Linker Oever, Sint Anna park , de speeltuintjes daar samen met Nico en Danielle en hun schattig en lief zoontje Felix Kijk maar zelf!
Ook verjaarde er een goede vriendin van ons! Bij deze :"Gelukkige Verjaardag Brenda!


Brendajarig2007juli21Daarna zijn we naar huis gegeaan en de volgende dag Zondag 22 juli ,kregen we Talma en Michel op bezoek! Heel fijne mensen(Talma is de meter van onze kindjes)We hebben weer de nodige lachbuien gehad met momenten en natuurlijk hopen fotootjes kijk maar naar de volgende Slideshow!


En dan heb ik ook nog Creatief bezig geweest...kijk zelf maar!
zo dat was het weer...meer binnenkort met weer nieuwe fotootjes!Liefs en tot gauw dus...en nog een fijne vakantie en week aan iedereen!

050713_2

14:59 Gepost door Madame_kitsch in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:-) druk bezig geweest met foto's te nemen :-)
zoals we gewoon zijn, zijn ze weer prachtig
en ja genieten van de vakantie en bloggen, dat gaat moeilijk samen hé
geniet er nog maar van
groetjes

Gepost door: Borriquito | 23-07-07

een bezig bijtje zou ik zeggen,blijven genieten is de boodschap,schattige beeldjes!!Groetjes en kom veel kijken hoor ik amuzeer mij hier.

Gepost door: lovely | 25-07-07

De commentaren zijn gesloten.