17-05-07

Bezoekje van Nonkel David aan zen Petekindje Helena

David kwam langs vanavond om de verjaardagskadoo aan zen Petekindje Helena tegeven...Ook voorHelena haar broertje Till was er iets bij , een kinderversie vanhet spel Stratego, de fantasy versie, Till is nog een paar jaarkes tejong maar mama en papa kunnen het nu al met Helena proberen spelen , verder kreeg Helena nog een prachtige set van My little pony , ze was er superblijmee en nonkel David mocht al tegelijk ermee aan de slag om vlechtjes temaken in de My little pony's hun haren! Haha! Lol! ;-) Kijk zelf maar!

Helena and godfather David

David Helps Helena out with the My little ponies

explaining the Stratego game ,its the fantasy version for kids

uncle David with the kiddies

Het was super gezellig, er werd wat bijgebabbeld , want het was weer geleden van het VNV concert dat we David zagen...dus fijn en een heleboel tevertellen!

Bij dit ga ik het laten ...Ik wens jullie allemaal een fijne vrijdag alvast en een tof weekend toe...morgen komen Helena en Till's meter en haar vriend Michel ,Didier en zijn vriendin Saskiaook langs, das ook weer een hele tijd geleden , dus word ook wee een heel fijn weerzien!Maar meer daarover morgen dan !Groetjes!11sign040

23:54 Gepost door Madame_kitsch in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.