29-03-07

t'is weer een tijfdje geleden sinds mijn laatste bezoekje hier , wel hier zijn we met een kort verslagje en wat fotootjes!

Vorige Dinsdag , 27 maart was het dan eindelijk zover! VNV Nation kwam weer naar België, Naar Hof Ter Loo in Antwerpen! Ennatuurlijk konden wij daar als fans van het eerste uur niet aan ontbreken eh! het was mijn vijfde keer en Freds zesde keer dat we ze live bezig zagen , mijn laatste keer was toen ik twee jaar geleden bijna hoogzwanger was van mijn zoontje , die toen in mijn buik op bepaalde nummers reageerde...lol!Maar het was ook nog een andere belangrijke dag , Mijn Siske(hartsvriendinnetje sinds jaren ),ons Tammeke was ook jarig, dus zijn we lekker bij haar thuis met enkele vrienden gaan eten en ontmoetten we eindelijk haar nieuwe liefde Michel en ook onze Didierke zijn nieuwe liefde, Saskia leerden we weer wat beter kennen, het zijn fijne mensen en we hebben het heel erg naar onze zin gehad!Op het concert van VNv, kwamen we nog wat vrienden en oude bekenden tegen dus dat was ook heel fijn! Ook Albi van "Lizard Smile"( De Musicband van Nico),kwamen we tegen en hij vertelde dat ze druk zijn bezig geweest met opnames van hun nieuwe langverwachtte cd!!!Enkel Nico moet het nog inzingen !!!Alé vort Nico!!!!Wij zijn heel curieus!!!!! lol! ;-)Hier zijn enkele sfeerbeelden van deze leuke ontspannende dag!!(met nog eens nen dikke dank u wel! aan Tita die op onze twee deugenieten heeft gebabysit!!!!!!!)


zzzzzzzSiske&bigbrominiOns birthday meisje met grote broer Fred!


zzzzzzzmini3siskesminiDe drie straffe madammen bij elkaar op het concert!


zzzzzzzminidjhiveminiOnzen Dj Hive(peter van Helena,David) ,in aktie!!!,hij verzorgde de afterparty en de muziek tussen de optredens door!


zzzzzzzminitashaenRenéatvnvminiNatasja en René


zzzzzzzMichelinactionvnvmini


zzzzzzzvnvminiVNV Nation in aktie, was weer pure klasse , nog nooit teleurgesteld geweest in hun live optredens, ze zijn gewoon wauw! Zwepen het publiek mee op een onvergetelijke dancetocht en ikke en mijn gezelschap maar goe meebrullen met de nummers!(Mijn stem doet er nog zeer van!;-) )


zzzzzzzminivnv2miniKippenvelmoment,Ronan zingt "honour"


zzzzzzzMinimeMark&TalmavnvminiTalma en ik geven Mark Jackson (drummer van VNV) nen dikke kus en knuffel ,heb hem gevraagd aub terug tekomen volgend jaar en ons geen twee jaar meer telaten wachten!, een heel sympathieke gast!


zzzzzzzminiFrednatasjaenDasyatvnvminiFred between the ladies!!!Natasja en Deesken(Daisy)en onze Fred eh!

Wat ik verder nog wil zeggen is , nen aanrader voor de cinema!!!! 300!!!!!!!!!!! Echt!" go see that movie!"Gerard Butler in de hoofdrol als de koning van de Spartanen "Léonidas" en nog enkele echte goed gecaste acteurs!Sterke film!


zzzzzzzMini300postermini


Iedereen nog een fijn weekend alvast!!!!!Morgen komt mijn Sike langs op bezoek! yay!
blbblblkrheytey

20:49 Gepost door Madame_kitsch in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

:-) het was daar gezellig zie ik :-)
nog een dikke proficiat aan de jarige !!
groetjes

Gepost door: Borriquito | 29-03-07

Fijn weekend gewenst!

Groetje

Gepost door: François, Nicole, kinderen &... | 31-03-07

De commentaren zijn gesloten.