15-03-07

eindelijk weer beter!

Hallootjes allemaal , amaai zeg wat is dat toch al met onze gezondheid weer geweest de laaste drie maanden , griep, twee keer zo kort op elkaar!Maar het was hier in ons Dorpje zowaar een echte epidemie, meer dan de helft van de kindjes van Helena's klas hadden het ook te pakken ...Fred was de eerste bij ons thuis, daarna Helena en twee dagen later kwam de griep mij lastig vallen , om gek van te worden...;Echt zo ziek, en dan net als je bezoek zou krijgen van mensen die je al een tijdjeniet meer hebt gezien en ook nog de partner van een goede vriendijn zou voor de eerste keer ontmoeten , dat viel dus allemaal int water , maar enfin ik heb geluk gehad dat het tenminste niet een week eerder was , toen ik jarig was...dat zou pas pech hebben geweest zijn!

Hier nog een kleine foto update!zzzzzzTillspiderboyminizzzzzzHelenamodelingminizzzzzzTilkiekeboeeeeehminizzzzzzTillsmiling6maart2007minizzzzzzHelenametmamaseigencreatiepoesminizzzzzzFredenLeenberoemdeColmanfronszzzzzzFredcutemaartminizzzzzzMijneigeneertseontworpenknuffelpoezenmini

Dit zijn mijn eigen eerste zelf ontworpen poezen in Fleece stof, dit zijn de allereerste!

icon072dada tot de volgende!

14:10 Gepost door Madame_kitsch in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Blij... ...dat je je weer wat beter voelt. De zon begint te schijnen dus de zomer is in aantocht. Hopelijk zijn dat mooie voortekens!!!
Groetjes Ikke

Gepost door: Brenda | 15-03-07

Maak er een fijn weekend van!!

Groetje

Gepost door: François, Nicole, kinderen &... | 17-03-07

leuke foto's Mooie foto's op de blog... Leuk die foto's van de huisdieren, kinderen en uiteraard u partner...
Ik hoop dat jullie van de griep inmiddels af zijn...

Gepost door: Bianca | 21-03-07

De commentaren zijn gesloten.