28-02-07

een fijne woensdag namiddag!

008


Vandaag is hier in't dorp een filiaal van Zeeman geopend! Geweldig! Leuke spulletjes aan voordelige prijzen en altijd handig als je iets nodig hebt voor bijvoorbeeld schoonmaakspullen of ondergoed voor de kindjes want die groeien zo snel dat ik het zonde vind als ik daar veelgeld aan moet uitgeven , dus ik ben zeer blij met de komst van de Zeeman in ons dorpje, volgende week donderdag gaat dan ernaast een Kruidvat open en later in het jaar komen er nog een BartSmit en een o'cool en nog een winkel ergens in de buurt van den Aldi en Blokker! Cool eh!Ons dorpje krijgt eindelijk terug wat meer winkeltjes want het werd hier een beetje doods sinds de Delhaize verhuisde!De dorpskern word terug levendiger!Helena wou natuurlijk mee met mij en mijn moeder terwijl mijn vader dan op Till babysitte ...dus de meisjes gingen shoppen en de jongetjes bleven thuis! ;-) hihi!013kk013kkWe hebben enkele leuke spulletjes gekocht en ideetjes opgedaan voor tegen dat de kindjes jarig zijn!Want ze verkopen daar ook zowat versierspulletjes en kleine weggeefgeschenkjes voor op een verjaardagsfeestje!Helena heeft van Oma een leuk spelletje gekregen en een mooie t-shirt van Winx van mij!Voor Till hebben we wat ondergoed gevonden!Dus hij kan weer een tijdje verder!;-)


035kk

Fredje staat vandaag met de late, maar morgen met de vroege dan kan ik met hem naar het ziekenhuis gaan voor mijn oefeningen, das leuker dan met mijn vader! Dan komen mijn ouders even op de kindjes letten terwijl ik ga fitnessen in het ziekenhuis!

001


Zo dat was het voor het moment , ik wens jullie allemaal nog een fijne namiddag toe!Liefs en tot de volgende!

bday202

15:21 Gepost door Madame_kitsch in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

26-02-07

Hallootjes aan iedereen!

06swingingby

Alvast een fijne nieuwe start voor deze nieuwe week!

dyn002_original_582_525_pjpeg_2559500_cd1537e3b2fb7049b38110dd5dd5cb74Jaja gisteren hebben we ook weer een hele fijne avond gehad!We zijn gaan eten met enkele colega's van Fred en ik moet zeggen dat het zo leuk was , we hebben echt regelmatig bijna letterlijk onder tafel gelegen van het lachen , Fred heeft fijne collega's ...Ook de vrouw van de ene collega was enorm tof , we hebben ook wel gelijk lopende intresses en ja zij hebben ook twee kinderen en dat is natuurlijk ook al gespreksvoerstof eh ;-)Dus Brenda, Je moest echt niet zo zenuwachtig zijn hoor , je ziet het eh wij zijn enkel maar prettig gestoorde mensen met zin en nood aan op tijd een lachje en zwets maar ook aandacht voor sereiuze dingen , ik hoop dat Fred en zen collega's een fijne samenwerking tegemoed gaan maar ik denk aan gisteren ef teleiden dat dat geen probleem zal zijn! ;-)Dus bij deze iedereen die erbij was gisteren avond , Heel hard bedankt voor de fijne avond! En natuurlijk ook Het Restaurant Bazilikum voor de heerlijke gerechten en steed heel vriendelijk onthaal , Jan Het was heerlijk bedankt!http://www.bazilikum.be/02dontregreteverthingsthatmadeusmilecatswithattitude


04cbhaveagoodweek

11:58 Gepost door Madame_kitsch in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

24-02-07

klein foto updatje!

Vandaag kwam Amber(Het dochtertje van Natasja , een hele goede vriendin van mij) op bezoek bij ons terwijl haar mama naar de begrafenis ging van haar grootmoeder...Amber is vier jaar en scheeld met Helena maar een helf jaartje dus die kunnen fijn met elkaar spelen, wat ze dan ook gedaan hebben!Hier zijn enkele fotootjes!
zzzzAmberminipic1zzzzAmberminipic2zzzzAmber&Helenaminipic2zzzzAmber&Helenaminipic1


zzzzzminipic2
zzzzzminipic1

fotookenemen

En daarna moest Fredje naar de Changeling Roleplay avond en kijk hoe hij eruit ziet! Hihi , de mensen hier int dorp zullen weer ni weten wat ze zien hier op straat,lol!


<

zzzzminipic6


zzzzminipic3


zzzzminipic5

zo dat was het!Toodels!

12:59 Gepost door Madame_kitsch in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

een leuk weekend aan iedereen!!!

WishHave a nice weekend!02readyfortheweekendcat

09:36 Gepost door Madame_kitsch in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

20-02-07

hallookes

05heythereAan iedereen alvast een hele fijne dinsdag toegewenst!!!

We zijn hier nog eens met enkele fotootjes, gisteren was mijn moeder hier en ik maakte enkele fotootjes van de kids, ook van mezelf en ik heb ook nog een paar hele mooie fotookes van mijn mooie ring die ik van mijn ventje kreeg voor valentijn!

We zijn toen zelfs in een heel leuk en heel Romantisch Restaurant gaan eten,Basilikum, we kennen de kok heel goed , zijn vrienden en het eten is er echt heel heerlijk en het is er aangenaam vertoeven bij deze dus de link!
http://www.bazilikum.be/


cartoon_38


Op naar de fotootjes!


Tillverycloseklein

Helenasmileheelklein

MireilleenGrimm19febr2007klein

RingcloseupValentijn2007klein

RingvalentijnsgeschenkvanFredje2closeupentrouwring2007klZo dat was het weer! Hihi, verder niks specialls te melden,Helena logeerd een nachtje bij Oma en Bompa in Burcht, ze keek er al naar uit om samen met Oma in Bed een verhaaltje telezen,samen met haar knuffel Pixie(Roze grote poes)

04goodnightcat

01:34 Gepost door Madame_kitsch in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

17-02-07

Carnaval fotootjes

Hallookes,
Hier zijn we weer met een kleine foto update...Helena is gisteren met de hele school rond het dorp getrokken met een heuse carnavalstoet! Natuurlijk waren mama , Papa en Tilleke op post om de nodige fotookes tenemen!Hihi!

Dus hier gaan we!
zzzzzzTillcarnavalstoetklein


zzzzzzTillenFredachterdecarnavalstoetaanklein
zzzzzzHelenaenTomklasgenootjecarnavalklein
zzzzzzHelenacarnavalstoetmetjufklein
zzzzzzHelenaenTommekecarnavalklein
zzzzzzMirenLenametbumbahoedje

7070065Daarna kregen we savonds nog bezoek van ons Talma en het was naar goede gewoonte weer heel leuk en we waren allemaal een beetje in onze zotte!
Hier zijn natuurlijk ook weer fotookes van!!!
fotookenemen


zzzzzzTalmaendekindjesklein
zzzzzzMireillendekindjesklein
zzzzzzMir&Lena
zzzzzzTalmaenLenaknuffelenklein
zzzzzzTalmaenTillkielekiekilklein
zzzzzzkilielielekilTillklein
zzzzzzTill&Fredjeklein
zzzzzzFredjewaveshandklein


Zo, dat is het weer wat gisteren betreft...


Morgen gaan we in de namiddag naar Anwterpen , ik heb van Fredje nog een valentijns kadooke tegoed, ik mag een ring kiezen...Zoals gewoonlijk ga ik voor zilver...Weet alleen nog niet of ik voor een mineraalsteentje ga of gewoon een effen zilveren ring...en zoals gewoonlijk ga ik naarde Gandalf in de Hoogstraat voor mijne ring maar ik ga ook eens kijken in de Winkel"Achter de maan" , die hebben ook hele mooie juwelen met de handgemaakt zilver...en ook hele mooie fantasie dingen...zoals hele leuke lampjes voor op de kinderkamer!
Met andere woorden we gaan nog eens wat geld opdoen, gewoon genieten van onze zondag! En van onze mooie geboortestad Antwerpen!
brownbear
Ik wens iedereen nog een leuke zaterdag avond toe en een hele aangename zondag!
gaanshoppen


madamekitschnaam2
4d4w7dv

18:27 Gepost door Madame_kitsch in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

14-02-07

Fotootjes van Helena verkleed als lieveheersbeestje!

hello
Vandaag mocht Helena verkleed naar school komen!We hadden enkele pakjes gekocht en ze koos voor het schattige lieveheersbeestje!Kijk zelf maar!
zzzzz390058236_9b9d891039_mHelena
zzzzz390058235_f6320216f1_mHelena
zzzzz390058232_54bd88dd25_mHelena
zzzzz390058233_df5400b0d2_mHelena
zzzzz390058238_d2358dda7a_mHelena

Nu ben ik eens benieuwd hoe ze zich heeft geamuseerd vandaag in school , en of ze nog vriendinnetjes had die ook zo schattig waren verkleed!Ons Leentje zag er best schattig uit in haar outfitje!Hihi,Aanstaande vrijdag is het nog eens zover...dan gaan ze met heel de school verkleed..;in een carnavalstoet door enkele straten hier in het dorp , daar ga ik ook fotookes van proberen maken zeker weten!,Zo dat was het weer voor vandaag!

kittyhangertot gauw!

12:59 Gepost door Madame_kitsch in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |